Vores præst i Holbæk Baptistkirke hedder Finn Basnov. Finn er uddannet ved Baptistsamfundets Teologiske Seminarium i Tølløse i 1984 og har været præst i Holbæk siden 1998.

Fortæller

• Finn er en fabelagtig fortæller af Bibelhistorier. Vi kan anbefale Finns dramatisering af Gideon, eller Peter Plys pointer.

Lyt til Finn der taler om bogen - Skabt til godhed

Lærer

• Finn går i skole i Tølløse og udfordrer unge mennesker til at tænke over religion, filosofi og eksistens.

Kok

• Pastoren er altid mand for at sikre flæskesteg med sprød svær og supersovs til kirkens julemiddag.

Familiefar

• Finn er gift med Anne-Marie. Sammen holder de bridge-aften hver torsdag som en ugentlig oase.

Kontakt Finn Basnov

Du kan kontakte Finn således:

hjemme på tlf. 5944 0494
på mobil 5174 2275