Vi har i Kløvermarkskirken fået mulig-hed for at følge Kristians udvikling med guitaren - fra de første sange ved guds-tjenester i kirken - til nu, hvor han ar-bejder på at udgive sin første cd. Et spændende initiativ, som  vi glæder os til at følge.

Vi har talt med Kristian om sang-skrivning, musik og hans arbejde.

Hvordan kom du i gang med at spille ?

For mange år siden lyttede jeg til guitarmusik hos Gorm, dengang han boede på Munkholmvej. Han gav mig en spansk guitar, som lå stille, ind til Jan viste mig 3 akkorder, det er 9 år siden.

Kløver-trio.

Anna-Margrethe ville gerne i kontakt med kirkens unge - og opdagede at Anna kunne synge. Det førte til en koncertaften og så dannede vi (Anna, Anna-Margrethe og jeg) Kløvertrio’en.  Siden hen har jeg spillet sammen med ungdomsgruppen og  Anna-Margrethe, og nu synes jeg det er blevet tid til at tage springet og vise resultatet.

Plads til alle.

Jeg er glad for at jeg har fået chancen for at udvikle min musik, ved at spille i Kløvermarkskirken, her kan jeg spille og synge det, jeg brænder for - for her i kirken er der plads til alle!

Hvordan fik du lyst til at spille for andre? Det begyndte da vi blev inviteret til at spille til Tove Christen-sens fødselsdag på Vandrehjemmet i Holbæk – det blev min første oplevelse med at spille for folk jeg ikke kendte.

Du har også skrevet dine tekster selv – hvordan begyndte det? Jeg blev lidt træt af at spille de samme sange hele tiden. Det fik mig til at skrive nogle tekster selv. Ungdomsgudstjenesterne gav mig modet til at spille mine egne sange for andre.

Sacre Couer. I 2008 var jeg i Paris på studietur og fandt ud af at mange unge samles og spiller musik ved ved Sacre Couer. Det besluttede jeg mig for at opleve, og det endte med at jeg glemte tid og sted, og dér fik inspirationen til at skrive den sang jeg har indspillet.

Man kan sige at musikken og teksterne kommer lige så stille ind fra siden, når jeg er ude – og så finder de vejen hjem!
Hvad vil du gerne opnå med din musik og tekster? Hvis jeg kunne vælge frit! - sprede musik og glæde og budskaber! Jeg er meget inspireret af musikere der formår at underholde publikum med simple virkemidler som en guitar, en mikrofon og et budskab.

Jeg spiller for musikkens skyld – og vil gerne kunne stå inde for indholdet i teksterne. Mine sange har budskaber der giver mulighed for fortolkning. Fx er budskabet i sangen som jeg skrev ved Sacre Couer, at man skal nyde øjeblik-ket – og forsøge at være i nuet, dér hvor man befinder sig.

Hvad skal der ske i fremtiden? Lige nu koncentrerer jeg mig om at gøre min uddannelse som boghandler færdig, jeg bliver udlært d. 31 juli, og har heldigvis fået job i Bog & Idé hvor jeg har været i lære. Men bøger er ikke endestationen, jeg vil rigtig gerne arbejde med musik-ken.

Nu skal det bare indspilles! Jeg er i fuld gang med at indspille demo versioner af flere forskellige sange, det foregår hjemme på computeren, fordi jeg gerne vil have at lyden skal være lidt hjemlig og ikke præget af for meget teknik.

Kom og lyt til musikken
Hvis interviewet med Kristian har givet dig lyst til at høre mere af Kristians musik og sange, så har I muligheden d. 18. maj kl. 19.15 i Kløvermarkskirken, hvor Anna-Margrethe og Kristian giver koncert.

Vi har i Kløvermarkskirken fået mulighed for at følge Kristians udvikling med guitaren - fra de første sange ved gudstjenester i kirken - til nu, hvor han arbejder på at udgive sin første cd. Et spændende initiativ, som  vi glæder os til at følge.  Vi har talt med Kristian om sang-skrivning, musik og hans arbejde.

Hvordan kom du i gang med at spille ?
For mange år siden lyttede jeg til guitarmusik hos Gorm, dengang han boede på Munkholmvej. Han gav mig en spansk guitar, som lå stille, ind til Jan viste mig 3 akkorder, det er 9 år siden.

Kløver-trio.

Plads til alle.

Hvordan fik du lyst til at spille for andre?
Det begyndte da vi blev inviteret til at spille til Tove Christensens fødselsdag på Vandrehjemmet i Holbæk – det blev min første oplevelse med at spille for folk jeg ikke kendte.

Du har også skrevet dine tekster selv – hvordan begyndte det?

Sacre Couer.

Hvad vil du gerne opnå med din musik og tekster?

Hvad skal der ske i fremtiden?
Lige nu koncentrerer jeg mig om at gøre min uddannelse som boghandler færdig, jeg bliver udlært d. 31 juli, og har heldigvis fået job i Bog & Idé hvor jeg har været i lære. Men bøger er ikke endestationen, jeg vil rigtig gerne arbejde med musikken.

Nu skal det bare indspilles!